Elektriciens

  • Algemene elektriciteitswerken

  • Domotica - Verlichting

  • Airconditioning - Panasonic - Sanio

  • Ook mogelijkheid tot verwarming 50% voordeliger

Ervaren elektriciens uit Brasschaat

Klusjes waarbij elektriciteit komt kijken … daarvoor doet u maar beter een beroep op iemand met kennis van zaken. Van Der Spiegel zit al meer dan veertig jaar in de branche! We helpen u met de aanleg van elektriciteit én met allerlei toepassingen: verlichting, domotica, de automatisatie van uw rolluiken of garagepoort, camerabewaking en uw video- of parlofoon. Stuk voor stuk uitvindingen die uw leven vergemakkelijken!

Installatie elektriciteit

Komt uw ruwbouw in de eindfase? Dan staat Van Der Spiegel paraat om uw elektriciteit tot in de puntjes te installeren. We werken een logisch stroomnet uit met voldoende stopcontacten in elke kamer. Wilt u alleen een klein defect laten repareren of losse kabels opnieuw veilig aan de muur laten bevestigen? Ook dan kan u beroep op ons doen!

Van der Spiegel

Telefoon- en netwerkbekabeling

Vertoont uw netwerk ouderdomsverschijnselen? Het dataverkeer evolueert zo snel dat uw netwerk niet meer volgt. In dat geval voeren we uw nieuwe bekabeling uit volgens de meest recente regels en normen. Ook voor uw telefoonlijn zorgen we dat uw verbinding optimaal is. En is het netwerk in uw kmo iets complexer dan bij u thuis? Alles komt in orde, want daarvoor zijn we opgeleid!

Van der Spiegel

Elektriciteit aanleggen, toepassingen installeren of uw bekabeling op punt stellen? Contacteer Van Der Spiegel uit Brasschaat!